Over ons

Joost van der Heijden

Profiel

CFOflex is opgericht in 2010 door Joost van der Heijden, samen met een compagnon. Daarmee was CFOflex dé pioneer op de markt voor parttime CFO’s in Nederland. Het tot dat moment vrijwel onbekende concept bleek te voorzien in een grote behoefte en is sindsdien verder tot wasdom gekomen. Het is een herkenbare propositie geworden voor ambitieuze ondernemingen die in een groeifase zitten. Noem het scale-ups, start-ups of gewoon het MKB. De gemene deler is de ambitie en de wil om te groeien en te professionaliseren.

Naast de parttime CFO’s kan CFOflex ook voorzien in interim posities voor het hogere financieel management, zoals Financieel Directeur en senior Controller.

Joost van der Heijden heeft een bedrijfseconometrie achtergrond en heeft zeer ruime ervaring opgedaan in diverse financiële management posities bij ondernemingen van verschillende omvang. Zijn ervaring ligt met name in de farmacie, bio-tech en ICT. Maar ook andere terreinen zijn hem niet onbekend. Hij kent het vak en weet dus wat een onderneming nodig heeft op financieel management gebied. Dat is altijd maatwerk. Een mooie uitdaging om de juiste persoon te koppelen aan de juiste positie. Iedere onderneming is weer anders, niet alleen qua omvang en qua branche maar ook de fase waar de onderneming zich in bevindt is relevant voor een goede match. Ook iedere finance professional is weer anders. De één is meer op de business gericht en de ander meer op het echte accounting werk. Sommigen zijn meer ondernemend en op groei gericht en anderen kunnen zorgen voor stabiliteit en professionalisering.

© CFOflex